Goxxy
 | | Administrator |      | Srbija poruka: 2833 |
| Revizija - 11.decembar Daklem, ovako... Evo, ideja je rođena još pre više meseci, a reborn je usledeo u petak 5. decembra u malom sastanku gosn. Ede i moje malenkosti. Danas je kontaktiran priozvođač (Kai, majstore!) pa smo saznali i konačne cene. Dizajn šolje: Urađen, imate preview 3D modela u mojoj poruci ispod, sa sve dizajnom koji ide na prednjoj i na zadnjoj strani šolje. Veličina šolje: ko to zna, taman dovoljno za takvu količinu napitka da se nadrogirate kafom ili uspavate čajem Uglavnom, standardna mug veličina. Cena šolje: Konačno određena koncenzusom glavnog odbora DNK Cena je 160 dinara bez poštanskih troškova. Ovakva cena je otprilike tu da pokrijemo troškove pakovanja a nadamo se da je za vas povoljna. Nažalost, nismo mogli da je spustimo ispod ove cene. Pakovanje šolje: Šolja će biti upakovana u reciklirani karton, talasastog oblika, taman izdržljivom za transport - čak i prirodu poštujemo, ekološki smo orjentisani  I na kraju, vreme isporuke: U sredu, 10.decembra dobio sam informaciju od Kai-a da su šolje spremne, dizajn sam istog momenta poslao, pa se nadam da će sve za dve nedelje biti gotovo. Čim budu gotove, šaljemo šolje  Ako je neko zainteresovan slobodno neka ostavi svoje ime i prezime, adresu i broj mobilnog telefona. I čisto da se zna, ne verujem da ćemo šolje slati u Crnu Goru, pošto smo sa nekim isporukama prošlog puta (kod majci) imali određene probleme i neprilike  Toliko. Sada vas da čujem  -------------------------- my fourth reincarnation www.goxxy.net |
godza
 | | Razbijač |      | Srbija poruka: 2126 |
|
Racunajte na mene! Goran Radulovic Studentski dom "Veljko Vlahovic" soba 218 Dr. Sime Milosevica 21000 Novi Sad +381641434215 ooO --------------------------------------------------------- Ooo ooO Be What You Wonna Be, Say What You Wonna Say Ooo ooO --------------------------------------------------------- Ooo |
zRco
 | | Urednik |     | Ujedinjeni Arapski Emirati poruka: 371 |
|
Odlicna vest!citat:I čisto da se zna, ne verujem da ćemo šolje slati u Crnu Goru, pošto smo sa nekim isporukama prošlog puta (kod majci) imali određene probleme i neprilike  A o Emiratima i da ne pricamo  |
Goxxy
|
Daklem, dizajn je urađen. Po uzoru na DNK majcu, i moram priznati da je super ispalo! Danas nam je kolega beatoperator uradio i 3D model dotične šolje, pa možete i videti kako će ispasti nakon proizvodnje. Naravno, oblik šolje može a i ne mora da se potrefi sa onim kakav će biti u realnom životu Trudićemo se da baš nađemo ovakve kakve su ove izrendane. Na kraju vam je i izgleda aplikacije sa prednje i zadnje strane. Kako vam se čini, i da li ste i dalje zainteresovani?  

Napominjem da je ovo samo 3D model a ne prava fotkana šolja Dotičnu ćete videti kada bude proizvedena...  -------------------------- my fourth reincarnation www.goxxy.net |
Vertygo
 | | Gospodin Član |    | Srbija poruka: 269 |
|
Kaunt mi in for šr, ja sam veliki zaluđenik za šolje . Samo , ja ne bih radio ovakve šolje, tj koliko ja vidim na dnu je najuže pa kako se ide na gore polako se šolja širi...ja bih stavio da cela šolja bude iste širine, i svakako drška mora biti debela, kako bi doprinela filingu pri trovanju kahvom ...Ja sam i dalje u potrazi za Ati-jevom šoljom (koju dobijaju distributeri jel'...) ali teška posla . U svakom slučaju odlična ideja.Jedva čekam dan kada ću u nju sipati crni i beli otrovni prah, mleko i sve to promešati . |
kai
 | | Novi član | | Srbija poruka: 12 |
|
Au ala ce ove solje dobro da ispadnuuuu!!! Jedna ovde odma! The gentleman is back. |
Goxxy
|
Važi se Vertygo, samo ostavi podatke  Evo upravo razrađujem dogovor sa čika Kai-em, koji nam je glavna veza za šolje Njega ćemo ubuduće da promovišemo u finansijskog menadžera DNK-a Ima li vas još zainteresovanih, ne stidite se  -------------------------- my fourth reincarnation www.goxxy.net |
|
Ime: Ilija Prezime: Jakić Adresa: Živojina Lukića 9 / stan br. 1 Mob. telefon: goxxy, imaš. Predlog: zašto ne otvorite konkus za dizajn šolje kao što je bio za majice?
|
|
Dobrodošao spreak™ :Đ |
Goxxy
|
citat:Predlog: zašto ne otvorite konkus za dizajn šolje kao što je bio za majice? Jedan jedini je razlog - hteli smo da šolje liče na majce Verovatno da, kada budemo odradili ovu turu, sledeći proizvod, bude li ga bilo, ličiće i dalje na majce, tj. na taj dizajn.Možda, kada se bude radio nov dizajn majci, radiće se i neki novi proizvodi u tom stilu... Btw, Spreak - welcome (finally)...! -------------------------- my fourth reincarnation www.goxxy.net |
|
Opa! Dugo me nije bilo na DNK ali izgleda da baš znam pravo vreme kad treba da se pojavim! Ja ću obavezno jednu šolju, samo sada imam drugu adresu. Dakle ovako:Kristijan Hranisavljević Jasenak - Šumadija 61a 11506 Draževac 063 223 708 Ja sam i dalje za to da se pravi i krigla, a vi sad vidite... U stvari trebaju mi 2 šolje, hoće jednu i moja žena! -------------------------- Promenjeno - fishyfish na datum 10 Dec 2003 11:02:55 |
|
u bas fensi izgleda  uzeću ja jednuMiloš Hadžić Svetozara Markovića 43 11000 Beograd 063 888 72 62 - p h a s e - |
kai
 | | Novi član | | Srbija poruka: 12 |
|
Normalno da izgledaju fensi kad ih ja pravim! Uzivajte u kafi!  The gentleman is back. |
|
Ovde jedna (pre bi odgovarala krigla, ali pijem ja i kafu) Nenadic Nemanja Mile Dimic 8 063 704 89 22 Pre 20-og nece sigurno stici? You should quit. There's no way you'll be able to defeat me. Just give up!!! |
|
Ufff... sad sam se setio, pa ja nemam DNK maju... Mogu li se josh naruciti (mozda imate koju u shteku) Mogu i polovne  You should quit. There's no way you'll be able to defeat me. Just give up!!! |
|
hehe, zdravo svima. nadam se da ćemo sarađivati.  |